Blåbärsyoghurt

Fotograf: Annethe Åhrberg

Blåbärsyoghurt


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 dl Blåbär
2 dl Yoghurt naturell fett 3%
1 msk Rågflingor
1 msk Havregryn
1 tsk Linfrön torkade
Gör så här:
Lägg i frysta eller färska blåbär i en skål eller ett glas.
Häll över naturell yoghurt.
Toppa med havregryn, rågflingor och linfrö.


Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 203