Fylld auberginehalva

Fotograf: Gunilla Landström

Fylld auberginehalva


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 medelstor Aubergine äggplanta
4 skiva Zucchini
2 msk Fraiche fett 8% (Yoplait)
1 tsk Olivolja
1 klyfta Vitlök
1 nypa Salt
1 nypa Svartpeppar
0.5 styck Lök röd
0.5 msk Oregano torkad
0.5 dl Apetina 3% fetaost
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Halvera auberginen.
Lägg på plåt med snittytan uppåt.
Baka i ugn cirka 20 minuter eller tills den är mjuk.
Gröp ur den när den har svalnat.
Stek hacket med lök, vitlök och zucchini.
Blanda ner fetaost och oregano.
Smaka av med salt och peppar.
Servera aubergineröran i aubergineskalet.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 107
  • GI-värde: 18