Pasta med pilgrimsmusslor

Fotograf: Gunilla Landström

Pasta med pilgrimsmusslor


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
75 gram Pilgrimsmusslor
Marinad
1 tsk Citronskal
0.5 tsk Olivolja citron
0.5 klyfta Vitlök
Pastasås
8 styck Haricots verts
8 styck Basilika färsk
3 skiva Zucchini
3 styck Cocktailtomat
2 skiva Paprika orange
2 nypa Salt
2 nypa Vitpeppar
1 tsk Olivolja
0.25 styck Lök gul
Tillbehör
1.5 dl Pasta makaroner spaghetti fullkorn kokt m salt
Gör så här:
Koka pasta enligt anvisning. Marinera pilgrimsmusslorna. Om de är stora kan man halvera dem.
Gör såsen. Fräs skivad lök, paprika, bönor, zucchini i olja. Tillsätt Becel. När det är varmt smaka av med salt och peppar. Lägg också i tomater och basilika. Stek musslorna cirka 2 minuter på varje sida. Salta och peppra. Servera direkt med sallad, sås pch pasta.


Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 277
  • GI-värde: 52