Pilgrimsmusslor med vitlöksvinägrett

Fotograf: Gunilla Landström

Pilgrimsmusslor med vitlöksvinägrett


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Vinägrett
1 tsk Olivolja
1 nypa Salt
1 nypa Vitpeppar
0,5 klyfta Vitlök
0,5 tsk Balsamvinäger
0,25 msk Vatten
Tillbehör
3 styck Cocktailtomat
0,5 näve Spenat färsk
Gör så här:
Blanda vinägretten.
Skölj spenat och tomat och lägg på fat.
Stek pilgrimsmusslorna, salta och peppra lite.
Lägg upp musslorna på fatet.
Droppa över vinägretten och servera.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 59
  • GI-värde: 17