Grillade grönsaker

Fotograf: Gunnar Bergkrantz

Grillade grönsaker


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
3 styck Lök röd
3 styck Paprika röd
2 styck Fänkål
1 medelstor Aubergine äggplanta
1 styck Zucchini
4 skiva Vattenmelon
4 skiva Melon galia
Gör så här:
Dela grönsakerna på längden.
Salta auberginen och lägg den på hushållspapper cirka 30 minuter så att vätskan dras ur. Auberginen blir godare om man tar sig tid att genomföra denna procedur.
Lägg allt på grillen och grilla tills grönsakerna är mjuka och har fått vacker färg.

Recept:
Manna - en medveten kokbok, Carola Magnusson, Langenskiölds och MOW Förlag.
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 158
  • GI-värde: 51