Robbans vitkålssallad

Fotograf: Annethe Åhrberg

Robbans vitkålssallad


Antal portioner: 6

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 liten Vitkål
1 burk Ananas krossad konserv med juice
1 burk Majskorn konserv u lag
4,5 msk Äppelcidervinäger
2 msk Rapsolja berik
Gör så här:
Skölj och strimla vitkålshuvudet.
Lägg i en skål.
Häll av spadet från den krossade ananasen och majskornen.
Skölj majskornen.
Slå över ananas och majskorn på vitkålen.
Blanda äpplecidervinägern med oljan och slå över vitkålsblandningen.
Rör om och servera.

Recept:
Robert Hall
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 120
  • GI-värde: 55