Torskfilé med rotfrukter och äggtopping

Fotograf: Julia Siwerts

Torskfilé med rotfrukter och äggtopping


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
3 styck Potatis
4 mellan Morot
1 styck Lök gul
400 gram Torsk
2 stort Ägg kokt
1 styck Tomat
50 gram Smör fett 80%
5 gram Fiskbuljong
1 nypa Svartpeppar
Gör så här:
Skala och skiva potatis, morötter och lök.
Koka dem mjuka i lite saltat vatten.
Skiva fiskblocket och koka bitarna i buljong tills de är vita och genomkokta.
Hacka äggen och tomaten i småbitar.
Smält smöret och rör ned ägg- och tomatbitarna.
Lägg potatis, morots och lökskivor på tallrikar eller ett stort fat.
Lägg fiskbitarna ovanpå och toppa med ägg- och tomatröran.
Avsluta med lite nymalen svartpeppar.


Recept:
Julia Siwerts
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 285
  • GI-värde: 65