Äppel & kanelyoghurt med finn crisp

Fotograf: Marcus Borgenvik

Äppel & kanelyoghurt med finn crisp


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2.5 dl Lättyoghurt naturell fett 0.5%
0.5 styck Äpple m skal
1.5 krm Kanel
2 skiva Skinka kokt fett 3%
2 skiva Finn Crisp
4 skiva Paprika gul
2 styck Clementin
Gör så här:
Blanda yoghurten med kanel och smaka av.
Hacka äpplet i småbitar och blanda ner i kanelyoghurten.
Lägg skinka och strimlad paprika på finncrispen.
Serveras med två clementiner.

Recept:
Marcus Borgenvik
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 276
  • GI-värde: 58