Veronicas fruktsallad

Fotograf: Annethe Åhrberg

Veronicas fruktsallad


Antal portioner: 3

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 styck Äpple m skal
1 styck Päron
1 styck Kiwi
1 styck Banan
0,5 styck Granatäpple
Gör så här:
Skölj frukterna.
Skala kiwi och banan.
Skär alla frukter utom granatäpplet i bitar.
Portionera ut fruktbitarna i skålar.
Dela grantäpplet och kärna ur fruktkärnorna på den andra frukten.

Recept:
Veronica Hall Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 104
  • GI-värde: 66