Thaigryta med quorn och potatis

Fotograf: Gunilla Landström

Thaigryta med quorn och potatis


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 tsk Rapsolja berik
1 dl Sallatslök (löken)
100 gram Quornbitar (Marlow foods)
2 styck Potatis
2 tsk Currypasta röd (Blue Dragon)
2 dl Grönsaksblandning för wokning
0,5 stjälk Citrongräs färsk
0,5 dl Kokosmjölk lätt konserv
2,5 dl Grönsaksbuljong
2 styck Limeblad. kaffir
1 klyfta Vitlök
0,5 msk Koriander färsk
Gör så här:
Skär lök och vitlök i skivor.
Skala och skär potatis i små tärningar.
Halvera citrongräset.
 
Fräs wokgrönsaker, lök, vitlök, quorn och potatis i olja i några minuter.
Tillsätt thaicurry, kokosmjölk, buljong, limeblad och citrongräs.
Koka på svag värme cirka 15 minuter tills potatisen är klar.
Servera med några kvistar färsk koriander.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 414
  • GI-värde: 57