Fiskwok med ingefära

Fotograf: Gunilla Landström

Fiskwok med ingefära


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
0,5 dl Ris fullkornsris parboiled
1 tsk Sesamolja
135 gram Fisktärningar av Lax. Torsk & Sej (Findus)
Marinad
1 msk Sojasås
1 msk Citronjuice färskpressad
Grönsakswok
2 dl Grönsaksblandning för wokning
0,25 styck Lök röd
Sås
2 msk Crème Fraiche lätt fett 15%
1 tsk Ingefära färsk
1 nypa Salt
0,5 tsk Honung flytande
Gör så här:
Koka fullkornsriset enligt anvisning på paketet.
Blanda marinaden och lägg i den tinade fisken.
Marinera medan du förbereder såsen och skalar och skär löken i skivor.
 
Torka av fisken och woka den cirka 2 minuter på varje sida i 0,5 tsk sesamolja.
Ta upp den på ett fat.
Woka grönsakerna i 0,5 tsk sesamolja i cirka 3-4 minuter.
Tillsätt såsen och lägg i fisken.
Servera så fort allt är varmt.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 488
  • GI-värde: 60