Rotfruktsgryta

Fotograf: Annethe Åhrberg

Rotfruktsgryta


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
8 styck Potatis
6 mellan Morot
4 styck Palsternacka
3 styck Persiljerot
2 styck Lök gul
2 styck Paprika röd
1 styck Purjolök
225 gram Nöt biff ryggbiff
1 burk Tomater krossade konserv m lag
4 msk Yoghurt naturell fett 3%
Gör så här:
Skala, skölj och dela rotfrukterna i bitar.
Bryn köttet i stekpanna och slå över 0,5 dl vatten.
Lägg i alla ingredienser i stor kastrull och låt koka 20-25 minuter.
Servera med yoghurtklick och någon krydda som topping.
 


Recept:
Robert Hall
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 323
  • GI-värde: 74