Dilldoftande quinoasallad

Fotograf: Annethe Åhrberg

Dilldoftande quinoasallad


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 dl Quinoa
0,5 förp Dill fryst
100 gram Skinka kokt fett 3%
100 gram Apetina 3% fetaost
1 styck Tomat
0,5 styck Lök röd
2 msk Rapsolja berik
1 dl Majskorn konserv u lag
1 klyfta Vitlök
1 näve Sallatsmix blandad sallat
0,5 näve Spenat färsk
2 msk Pumpafrön squashfrön torkade
Gör så här:
Tillaga quinoan enligt anvisning på paket.
Skiva eller hacka lök, skinka, tomat och apetina.
Häll upp rapsolja i en liten skål och pressa i vitlöken. Rör om.
Skölj och skiva sallat och spenat.
Rör ner dillen i den färdiga quinoan och låt svalna.
Lägg sallat och spenat i en salladsskål.
Häll över dillquinoan, skinka, apetina, lök, majs och tomat.
Häll över vitlöksoljan och blanda salladen med sked och gaffel eller salladsbestick.
Toppa med pumpafrön.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

5

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 499
  • GI-värde: 45