Fullkornspasta med vinkokta druvor och blåmögelost

Fotograf: Julia Siwertz

Fullkornspasta med vinkokta druvor och blåmögelost


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 dl Pasta makaroner spaghetti fullkorn
10 styck Cocktailtomat
3 dl Vindruvor
2 dl Matlagningsvin (Winborgs)
2 mellan Morot
10 skiva Ädelost Light fett 17%
Gör så här:
Koka fullkornspastan al dente.
Halvera tomaterna och vindruvorna.
Koka upp vinet. Stäng av plattan och lägg ned vindruvshalvorna. Låt kastrullen stå kvar på plattan.
Skala av det yttersta skalet från morötterna och skala därefter av långa rena bitar morot. Lägg ned dem bland vindruvorna.
Varva ned tomathalvorna bland vindruvorna och morötterna så att de blir lite varma.
Fördela blåmögelostskivorna jämt över fullkornspastan.
Lägg den varma frukt- och grönsaksblandningen runt pastan.
Strö över några nypor flingsalt och servera direkt.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 500
  • GI-värde: 60