Meloncarpaccio med blåbär och lime

Fotograf: Julia Siwertz

Meloncarpaccio med blåbär och lime


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 msk Socker
1,5 dl Blåbär
1 styck Melon galia
1 styck Lime
1 dl Vatten
1 dl Mandelspån
0,5 dl Tranbär
0,5 dl Muscovadoråsocker
Gör så här:
Riv skalet av limen grovt och pressa ur saften.
Koka upp vatten, socker, muscovadoråsocker, limesaft och limeskal. Låt denna lag svalna.
Skala melonen och skär den i tunna skivor. Lägg dem på ett fat.
Lägg på blåbären och tranbären på melonen.
Häll över lagen och låt allt dra en stund innan servering.
Lägg på mandeln och servera.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 249
  • GI-värde: 84