Kalkonwrap med keso och paprika

Fotograf: Julia Siwertz

Kalkonwrap med keso och paprika


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
4 mellan Tortilla wrap
1 förp Keso fett 4%
1 nypa Örtsalt
1 styck Paprika röd
20 skiva Kalkonkött rökt typ smörgåspålägg
4 stjälk Basilika färsk
Gör så här:
Bred ut keson på en fjärdedel av tortilla brödet. Krydda på lite örtsalt.
Rensa paprikan och dela den i smala stavar. Lägg dem sedan på kesoklicken.
Skär kalkonskivorna i strimlor och lägg dem på paprikastavarna.
Toppa med färska örter/kryddor och vik ihop.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 251
  • GI-värde: 40