Ananas- och kokosomelett

Fotograf: Gunilla Landström

Ananas- och kokosomelett


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 styck Ägg
1 msk Lättmjölk fett 0.5 % berik
0.5 msk Honung
Smaksättning:
1 skiva Ananas
0.5 msk Kokosflingor torkade
0.19 styck Vaniljstång
3 blad Citronmeliss
Gör så här:
Vispa ägg, mjölk och honung.
Finhacka ananasskivan.
Rosta kokosen snabbt i stekpanna.
Blanda ananas och kokos i äggsmeten.
Öppna vaniljstången och skrapa ut vaniljfröna i äggsmeten.
Blanda smeten och grädda därefter i stekpanna på svag värme till fast konsistens.
Stjälp upp omeletten på fat och servera den vikt eller ihoprullad med ananas- och citronmelisshack som garnering.


Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

3

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 157
  • GI-värde: 75