Rullad vaniljomelett med hallonfyllning

Fotograf: Gunilla Landström

Rullad vaniljomelett med hallonfyllning


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 styck Ägg
2 tsk Socker
1 msk Lättmjölk fett 0.5 % berik
0.19 styck Vaniljstång
1 dl Hallon
0.5 dl Minifraiche fett 5%
Gör så här:
Vispa ägg, lättmjölk och hälften av sockret.
Dela vaniljstången och gröp ur innehållet och blanda med äggsmeten.
Stek omeletten på svag värme.
Blanda hallon, resterande socker och minifraiche.
När omeletten svalnat lite kan du lägga över den på ett fat.
Lägg hallonröran på ena halvan och rulla ihop omeletten.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 179
  • GI-värde: 65