Grönmögelsallad med valnötter och bulgur

Fotograf: Gunilla Landström

Grönmögelsallad med valnötter och bulgur


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 styck Päron
1 näve Sallatsmix blandad sallat
50 gram Ädelost Light fett 17%
50 gram Vindruvor
15 gram Valnötter
Yoghurtsås
0,5 dl Lättyoghurt naturell fett 0.5%
0,5 tsk Honung flytande
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
Serveras med:
1 dl Bulgur tillagad
Gör så här:
Skölj sallat och druvor.
Tillaga bulgur enligt anvisning på paketet.
Lägg på tallrik tillsammans med ost och päron i skivor.
Strö över valnötter.
Blanda ingredienserna till yoghurtsåsen och servera till sallad och bulgur.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 443
  • GI-värde: 60