
Fotograf: Annethe Åhrberg
Fruktsallad med keso och nötkross
Antal portioner: 1
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
5 styck | Vindruvor |
5 styck | Jordgubbar |
2 skiva | Ananas |
0,5 styck | Äpple m skal |
1 dl | Keso fett 4% |
0,5 msk | Pistaschnötter |
2 styck | Valnötter |
Gör så här:
Skölj och dela frukten i mindre bitar.Lägg i en skål tillsammans med keso.Toppa med hackade nötter.
Recept:
Annethe Åhrberg
Skölj och dela frukten i mindre bitar.Lägg i en skål tillsammans med keso.Toppa med hackade nötter.
Recept:
Annethe Åhrberg
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Snittbetyg:
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 282
- GI-värde: 64