Fruktsallad med keso och nötkross

Fotograf: Annethe Åhrberg

Fruktsallad med keso och nötkross


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 styck Vindruvor
5 styck Jordgubbar
2 skiva Ananas
0,5 styck Äpple m skal
1 dl Keso fett 4%
0,5 msk Pistaschnötter
2 styck Valnötter
Gör så här:
Skölj och dela frukten i mindre bitar.
Lägg i en skål tillsammans med keso.
Toppa med hackade nötter.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 282
  • GI-värde: 64