Polentagröt med hallon och lönnsirap


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
4 dl Ekologisk lättmjölk fett 0.5%
1 nypa Mineralsalt med jod
0,5 dl Majsgryn Polenta
2 dl Hallon
2 tsk Lönnsirap
1 msk Linfrön torkade
Gör så här:
Koka upp mjölken.
Vispa ner polentan och sjud under omrörning i 5-6 minuter.
Salta.
Lägg gröten i skål och strö linfrön över.
Toppa med hallon och lönnsirap.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 195
  • GI-värde: 75